Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاونت پرستاری وزارت بهداشت از مرکزجهاد دانشگاهی و دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران برای سرعت بخشی به واکسیناسیون عمومی کووید ۱۹ دعوت به همکاری نمود.

خبرگزاری میزان_ طبق اعلام وبدا، در جلسه‌ای که با حضور مریم حضرتی معاون پرستاری وزیر بهداشت، نماینده تام الاختیار رییس ستاد کرونای استان تهران، رییس مرکز مدیریت شبکه معاونت بهداشت، رییس دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران، معاونین پژوهشی و آموزشی جهاد دانشگاهی و کارشناسان معاونت پرستاری برگزار شد، بر استفاده از همه ظرفیت‌های گروه‌های پرستاری و امکانات و تجهیزات لازم برای تسریع در واکسیناسیون عمومی کووید ۱۹ تاکید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حضرتی در این جلسه مقابله و مدیریت بحران کووید ۱۹ را یک مسئولیت اجتماعی دانست و گفت: اگرچه تولیت مقابله با این بیماری با وزارت بهداشت است، اما این موضوع مسوولیت اجتماعی سایر نهاد‌ها را نفی نمی‌کند و لازم است همه ظرفیت‌ها برای تسریع در روند واکسیناسیون به کار گرفته شود.

معاون پرستاری وزیر بهداشت، گفت: اگرچه تسریع در امر واکسیناسیون می‌تواند یک اصل مهم در کاهش مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ باشد، اما عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی، فاصله گذاری اجتماعی و عادی انگاری از دلایل اصلی خیز موج پنجم کووید‌۱۹ است و مردم باید توجه داشته باشند که تا پایان کامل واکسیناسیون عمومی بهترین روش برای در امان ماندن از ابتلای به این بیماری و قطع زنجیره انتقال آن رعایت کامل پروتکل‌های اجتماعی است.

در این جلسه که به منظور تسریع در واکسیناسیون عمومی در دفتر معاونت پرستاری برگزار شد، مقرر شد دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با استفاده از ظرفیت‌های دانشجویی بویژه پرستاری و نیرو‌های درمانی خود نسبت به انجام واکسیناسیون دانشجویان و اعضای هیات علمی تحت پوشش خود و همچنین واکسیناسیون گروه خبرنگاران و پرسنل بانک‌های استان تهران براساس آخرین دستورالعمل ابلاغی وزارت بهداشت اقدام نمایند.

همچنین جهاد دانشگاهی نیز مسئولیت تامین نیرو و آماده سازی دانشگاه علم و فرهنگ و مرکز درمانی جهاددانشگاهی منطقه خاوران برای تسریع در واکسیناسیون رانندگان حمل و نقل عمومی شهری، ریلی، جاده‌ای و هوایی استان تهران را پذیرفتند.

علاوه بر آن واکسیناسیون جمعیت یک میلیون و پانصد هراز نفری آموزش و پرورش و رانندگان حمل و نقل مدارس تهران مقرر شد توسط پرستاران و گروه‌های دانشجویی و با همکاری دانشکده‌های پرستاری و هماهنگی سازمان نظام پرستاری صورت پذیرد.

در ادامه پیشنهاد شد تا از ظرفیت دانشجویان فارغ التحصیل پرستاری که هنوز طرح خود را شروع نکرده اند نیز استفاده شود و به جهت ترغیب این عزیزان در این برنامه پیشنهاد شد به ازای هر ماه کارکرد در انجام واکسیناسیون حداقل دو ماه طرح برای آن‌ها لحاظ شود که این درخواست توسط معاونت پرستاری در دست بررسی و اقدام است.

لازم به توضیح است اقدامات فوق در گام نخست در استان تهران انجام می‌گیرد و به زودی در سراسر کشور اجرایی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: واکسیناسیون رانندگان اتوبوسرانی پایتخت از فردا آغاز می شود

انتهای پیام/

برچسب ها: کرونا در ایران واکسن کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا در ایران واکسن کرونا تسریع در واکسیناسیون واکسیناسیون عمومی معاونت پرستاری وزارت بهداشت استان تهران کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۷۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی

بنابر اعلام وزارت بهداشت واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کودکان کشور وارد شد.

به گزارش خبرآنلاین، واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

دکتر عرشی - رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

دیگر خبرها

  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • طرح استفاده از انرژی خورشیدی در دانشگاه آزاد شهرقدس عملیاتی می‌شود
  • واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • تمدید مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران برای شرکت در مسابقه ملی «سدید»
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • اعلام زمان برگزاری آزمون غربالگری درون دانشگاهی شانزدهمین المپیاد علمی وزارت بهداشت