Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-30@02:04:36 GMT

پلمب دفاتر جهاد دانشگاهی

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۴۶۰۵۹

معاون پشتیبانی جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران با اشاره به پلمب دو دفتر جهاد دانشگاهی از سوی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: مسؤولان دانشگاه درباره علت این کار صحبتی نکرده‌اند، شاید تنوع فعالیت فرهنگی در دانشگاه را نمی‌پذیرند.

به گزارش فارس، برخی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران اعلام کردند که تمامی دفاتر فرهنگی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران که از سال 59 در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران دایر بوده، از سوی دانشگاه علوم پزشکی تهران پلمب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، این موضوع را از پیگیری کرده است.

وفاپور معاون پشتیبانی جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران در این زمینه گفت: از طرف دانشگاه علوم پزشکی تهران به ما اعلام کردند که باید دفاتر جهاد دانشگاهی را تخلیه کنیم و ما هم گفتیم این دفاتر از 30 سال پیش در اختیار جهاد دانشگاهی است و فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه در این دفاتر انجام می‌شود و خواستار اعلام دلیل تخلیه دفاتر شدیم که جوابی ندادند و دیشب ۲ دفتر را پلمب کردند.

وی افزود: از همان ابتدای راه‌اندازی جهاد دانشگاهی توافق شده که دفاتری در هر دانشگاه به واحدهای جهاد دانشگاهی اختصاص داشته باشد که این دفاتر 30 سال در اختیار جهاد دانشگاهی بود، اما گفتند که باید تخلیه شود. ما اعلام کردیم که اگر قرار است جای ما را تغییر دهند ما این کار را انجام می‌دهیم. حتی دانشگاه تهران با توجه به اینکه فضای بسیاری در اختیار جهاد دانشگاهی است توافق کردند چند دفتر جابجا شود و ما هم برای جابجایی اعلام آمادگی کردیم اما متاسفانه پاسخی ندادند و دو دفتر را پلمب کردند.

وفاپور درباره علت پلمب این ۲ واحد از سوی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت: متاسفانه جوابی به ما ندادند و هیچ صحبت صریحی نداشتند اما شاید تنوع فعالیت فرهنگی در دانشگاه را نمی‌پذیرند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی پلمپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۴۶۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است

ایسنا/مازندران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران با اشاره به ظرفیت‌های این استان،گفت: همه تلاش واحدهای دانشگاهی و استان در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است.

  سید عبدالله میرغیاثی ۱۰ اردیبهشت در حاشیه اجلاسیه افق تحول دانشگاه ۲ که به میزبانی چالوس برگزار شد با اشاره به اینکه حرکت دانشگاه آزاد مازندران بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد کشور است، اظهار کرد: این سند با اهتمام سازمان مرکزی و رویکرد ارزشمند ریاست دانشگاه آزاد کشور تدوین شده است.

وی افزود: به عنوان یک سند بالادستی همه ما مسئول هستیم تا همه تحولات و رویکردهای تعالی دانشگاه آزاد استان مازندران را طبق این سند پیش ببریم.

وی با بیان اینکه مازندران یک استان حاصلخیز و با ظرفیت بسیار بالا است،تصریح کرد: با توجه به ظرفیت ۱۳ واحد دانشگاهی و یک مرکز در محمودآباد درصدد شناسایی ظرفیت‌ها و منابع واحدهای مختلف دانشگاه آزاد هستیم تا بتوانیم برای درآمدزایی غیر شهریه‌ای اقدام کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران خاطرنشان کرد: اولین گامی که در استان مازندران و در راستای سند تحول برداشتیم سعی شد در اواخر سال ۱۴۰۲ تمامی واحدهای دانشگاهی را برای یک بار به عنوان هیأت رئیسه داشته باشیم همچنین با رؤسای واحدهای دانشگاهی و کارشناسان حوزه‌های مربوطه نشستی در راستای شناسایی ظرفیت‌ها برگزار شد.

میرغیاثی یادآور شد: بر اساس ظرفیت هر یک از واحدهای دانشگاهی برنامه‌ریزی خواهیم کرد تا بتوان وضعیت معیشتی و اقتصادی کارکنان و هیأت علمی دانشگاه آزاد استان مازندران به درجه مطلوب و مقبول برسد.

وی گفت: اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به منظور تشکیل جلسات گروه‌های مختلف آموزشی مانند گروه هنر و رسانه، تعلیم و تربیت و علوم اجتماعی برگزار شد.

این مسئول تاکید کرد: رئیس دانشگاه آزاد کشور این اجلاسیه را با مدیران گروه‌های کشوری علوم اجتماعی برگزار کرد تا در زمینه مباحث تخصصی و آسیب شناسی در رشته‌های مختلف بحث و تبادل نظر صورت بگیرد تا با ایجاد ساز و کارهای مناسب، کسری و کمبود دانشجو در دانشگاه را جبران کنیم.

میرغیاثی ادامه داد: اقبال کم دانشجویان و خانواده‌ها به دانش‌های علوم اجتماعی جای نگرانی دارد زیرا در جامعه‌ای که علوم انسانی رشد نکند و مبانی دانش انسانی مورد خدشه وارد شود، می‍‌تواند بر روی دیگر رشته‌ها هم تأثیرگذار باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است
  • سرکوب دانشجویان ضد صهیونیستی برگ دیگری از دموکراسی دروغین آمریکا را رقم زد
  • انتشار کتاب «ساختار سؤال‌های پژوهش در معماری» در چهارمحال و بختیاری
  • دانشجویان خود را نسبت به مسائل روز دخیل بدانند
  • مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • تمدید مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران برای شرکت در مسابقه ملی «سدید»
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • افتتاح خوابگاه متأهلی برای ۱۲۰ دانشجوی علوم پزشکی تهران
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد